21 November 2009

2o.11.o9 - Insomn!a JTMK ^-^

...................................................................................................
Cewahhhhhhhh!!!!

Malam penutupan minggu ICT
kita orang n keng kawan buat 1 persembahan
yang sungguh hangat..
hehehehehe,,,
x der lar...
Kami buat tarian moden (hip hop)
bowing lar balik2 buat tarian tradisional lar..
so kami buat len dari yang len..
heheheh..
AJK minggu ict kata persembahan hanya untuk
last sem... so kami join sekaki lar...
kami latihan 4 ari jak.. huh...
hebat 2...
memang tarian nie ak n bb dah tahu dah..
n kami memang ada perancangan juga pembukaan
tau penutupan minggu ict kami nak buat persembahan
dengan tarian ini,,,,,,,
akhir nya tercapai juga ^-^
Ak, Bb, EcQa, 6 org SIT4A sorang lelaki
n penari undangaan n paksaan ANDY, DENN n MC
hehehehehehehehe
drang jak DIP3A
lagi pon drang 3 nie memang tahu juga sal tarian nie..
lagu yang kami bawa tuk tarian
INSOMNIA- CRAIG DAVID
laaa nak dengar p jak playlist muzik kat sebelah nie
...............................................................

G!rls Insomn!a

D mana- mana 3 sekawan nie tetap ada... ^-^

Penari- penari insomnia JTMK

Alaaa hip hop 2...

Sebelum buat persembahan nie lar keja kami...

Masa untuk mom2 ^-^

X sempat bergambar semua..
SIT4A terus dengan tugas drang malam nie juga

...Yoooooo Yoooooo...

No komen.. saja2 letak.. jangan marah erk ^-^

The Geng nie.... hehehehehe... Love u All...

Sunggunh beraya.. cewahhh

Kami ber'3 n Ber'4

Cewahhhh... balikkk dah time nie..

Sungguh lar x nampak...
cuba teka lar kalu nampak..
hohohohohoho...

^-^

14 November 2009

- - - -V.!.r.u.s- - - -

V..I..R..U..S

Apa dah jadiii???
Tidakkkkk..... kenpa lar ko suka makan benda yang x patut arrr...
Cuba lar makan benda len.... Huh...
Aku heran dengan laptop ak...
sal C. n D. ak nie macam banyak kosong... kalau x silap Full dah D. ak nie...
Jadi ak chek lar satu persatu.. rasa x puas hati lar kan.. (Heran)
Gambar ada x hilang pon, Song2 x hilang pon, Video2 pon sama juga...
Huhhhhh...
ada bila hari 2 ak nak tengko lar Videoclip dulu2..
heran sal x dapat buka.. semua Windows Media Player ak guna
x juga dapat buka...
arrrrr apa sal nie... mula dah nek angin...
chek size "241KB" apa sal kecik jak...
Owh tidakkkkkk!!!!!!
semua macam 2 juga....
Owhhhhhh Tidakkkkkkkkkk!!!!!!!!
nie angkara Mr. n Mrs V!rus lar nie....

Sedih ak.. VideoClip semua x dapat tengko nie...
semua hilang...
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Geramm!!!! Sakit hati!!!!
segala2 perasaan uda bercampur owh...
Kalau buka jak Laptop...
Geram nie uda....
Dah lar semua Video bah.....
X hilang d hati......
Orang kata Video dari A--- Z bah semua hilang...
Cissssssssssssssssss!!!
X sukaaaaa....
Mo nangis jak diri ini...
Waaaaaa.... Waaaaaaa.... Waaaaaaa.....

M!n! Projek Network!ng

---M!n! Projek---

Sem nie kami buat mini projek len dari yang len
buat Script book.. bebas
Tajuk kami
MEMBUAT KAJIAN RANGKAIAN KOMPUTER
DI JABATAN PENGAJIAN AM
kami ada 6 prang ahli
Ak, Bb, Ramy, Imanuel, Faizaz n Bain..
Time bincang2 malam 2 semua bentuk kami buat
Last2 ramy dapat idea dari hp ak..
kami buat bentuk "BAJU"
Sweet Owh..
Dalam 1 minggu juga kami buat
Penat juga buat nie..
Tapi happy lar juga dengan drang2 nie..
apa2 pon kami orang dapat juga siapkan baju nie..
^-^
Sangat berpuas Hati


strat buat baju nie... ramy punya keja nie..
hehehehe


Nie keja ak.. tampal itu ini d kertas...
kuning.. hijau 2...
hahahaha...

Fokus 2 penting time buat keja.. cewahhhh "Fokus"


Gambar ntah apa lar nie..


Sampai bilik sambung lagi buat keja...
time last2 nie...


Nie lar baju kami 2.. hehehehe..
Comel kan...

Nie dah siap sepenuh nya dah nie..
dah nak hantar dah...

Bergaya dengan hasil keja...
Cewahhhh...

--I Love Network--

Jejaka- jejaka group kami... ^-^

Formal nya bergambar... hahahahaha

Ku suka tgk gambar nie...
smart semuanya
dan bergaya..
hakhakhakhak...


--------------------------------------------------------

12.11.o9 - CyberSecurity

cYBERsECURITY
7.30pm
12.11.2009
DKU pMu
Taklimat CyberSecurity
Diwajibkan untuk JTMK
x der apa2 pon just taklimat jak..
dari CyberSecurity Malaysia
boleh lar jg..
sy bagi3 bintang
heheheheheheheheheehe...



Nie lar keja selalu.. DKU lum buka lagi..


Bb, EcQa n Anas (SIT4A)


Ramai juga student JTMK yang hadir...
penuh DKU juga d buatnya..


ada 2 3 org student JP yang p taklimat nie juga...
bagus- bagus...


Chesssssss.... taklimat lom mula...


Penyampaian cenderahati dari En.Zakir kepada penyampai
taklimat ( x tahu sapa nama)
hahahaha


.....................................................

01 November 2009

Laptop G!Laa

.........................................................


Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
sakitttt jiwaaaa owh.....
abizzzzzz laptop nie buat kes plak...
ntah tetiba charge laptop ku x berfungsi uiii...
dah lar laptop nie kuat low bat bah...
pening d buat nya..
nak beli kat mukah, ramai mmber kata mahal
so tggu balik kk jak lar...
^-^


2 yang 1....
dah charge x dar, ak slalu guna charge laptop bb
sekarang plak kes dia,
x masuk cas dah plak......
merah jak nie..
off kat suis off terus laptop...
owh tidakkkk!!!
sal buat hal nie...
Buat ku sakit jiwa lar plak...
:-(


x boleh jadi nie...
mesti hantar laptop nie kat hospital berdekatan
kalau tidak ada karang penyakit berbahaya plak.....

31.1o.o9 - Penutupan Sukan Pmu ^-^

Penutupannnnnnn Sukannnnnn....
bangun jam 6am... terus on9 jap... ntah berapa minit
pintu d ketuk "bangun2 turun" aikkkk ada alarm bb kata (room8)
hahahahahaha...
pas 2 bunyi siren g... aduhhhh sakit telinga owh...
tahu lar kmi turun jg, jagn lar bising tul..
turun padang sekitar jam 6.40am mcm 2.....
siyokkkk lar jg....
time2 yang senam erobikkk ku suka..
keluar peluh jg.. ^-^
lama x bersenam d padang PmU kan...
hohohohohoho...

Turun padang ada dah student... semangat 2
Tapi ada jg yang x turun..

Mendengar ucapan alu2an Timbalan

Time boring2 dah nie...

Kaki2 sapa lar nie... dah lar x pakai kasut.. hehehe

Aikkkkk 3 kaki plak... hehehe

Senaman erobikk... ^-^



Ku perhatikan budak2 sem 1 yang x henti bergambar jak.. issshhh2

Penyampaian hadiah ^-^



Hujan owh time nie.. tapi jap jak lar..

Ccheeessss....

Alalaaa.... comel semua muka lom sedia... ^-^

Jomm bbalikkk...

dah abizzzz dah pon....